Ondertussen ben ik 34 weken zwanger. Het eind is in zicht, toch best gek! Ik kan me niet indenken dat ik over een paar weken een klein kindje in mijn armen heb, en aan de andere kant denk ik ook niet dat het nog super lang gaat duren. Een beetje dubbel dus. Voor mezelf zou ik het erg fijn vinden als het kindje rond de 37 weken komt. Want ik merk dat het lichamelijk niet meer zo heel makkelijk gaat. Nadat ik verkeerd reageerde op antibiotica voor blaasontsteking, wordt ik niet meer de oude. Het lukt me ook niet meer om nog zoveel te werken als ik zou willen. ik werk nu 2/3 uurtjes per dag en dat is ook echt maximaal wat lukt. En dan te bedenken dat ik normaal weken van 60+ uur maak. Doordat ik zelf niet mag autorijden, zit ik ook een beetje vast in mijn huis wat niet echt leuk is. Maargoed ik wil ook echt niet klagen. Want voor we het weten kunnen we genieten. En hebben we gebroken nachten. Al moet ik zeggen dat de kleine me nu al laat wennen aan gebroken nachten, want het is maar al te leuk om mij s’nachts wakker te schoppen! Nog even en er komt een voetje of handje dwars door mijn vel (grapje natuurlijk)

Ik groei ook mooi door. Voor mijn gevoel is mijn buik echt enorm. Al krijg ik ook vaak de vraag in de winkel of ik niet al met zwangerschapsverlof moet, of dat het een tweeling is. Maar nee dat is niet;)

Ondertussen beginnen ook de voor weeën en is mijn lichaam volop aan het voorbereiden op de bevalling. Wat zal dat een ervaring worden! Ik ben heel benieuwd hoe ik mezelf ga gedragen en hoe ik ga zijn. Ik hoop dat ik een beetje lief blijf voor mijn man en dat ik niet heel erg ga lopen schreeuwen.

Ook is kraamzorg bij ons geweest voor een intake gesprek. Maar eigenlijk hadden we niet veel om te bespreken. Mijn uitzet is wel helemaal klaar en alles ligt waar het moet liggen. De baby kamer is ook helemaal gereed. Dus eigenlijk was het niet meer dan een leuke kennismaking.

Ondertussen ben ik bezig met de geboortekaartjes die ik helemaal zelf maak. We hoeven straks alleen nog maar de tekst van de binnenkant te bestellen. Ook de enveloppen zijn geschreven. Dus als het met zelf niet lukt, kan iemand anders ze zo op de post doen.

Best gek, het ene moment sta je met een positieve zwangerschapstest in je hand. En nu ga ik alweer richting het eind van mijn zwangerschap. Ik ben benieuwd hoelang het nog gaat duren. Zal het kleintje ons nog 6 weken laten wachten of? We zullen het zien!