In samenwerking met Lief Kleintje Fotografie hebben we een super leuke win actie!
Win een fotoshoot naar keuze. Wat moet je er voor doen:
– Abonneer je op de blog van Carlein Tukkers, dit kan onder aan iedere pagina!
– Like Lief Kleintje Fotografie op facebook
– Reageer op de win actie op de Facebook pagina van Lief Kleintje Fotografie waarom en wat voor fotoshoot je graag wilt winnen
(denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsshoot, bloemenshoot, moeder dochter shoot, of misschien heb je zelf een leuk idee?)

Tegenwoordig is het heel normaal een zwangerschapsfotoshoot te doen. Ik moet zelf eerlijk zijn, ik vind mezelf nu niet echt fotogeniek. En ben altijd bang dat zo’n shoot een beetje gênant gaat worden. Dat je niet goed weet wat je moet doen, en je je nogal ongemakkelijk voelt.

Totdat ik een een oproep zag van lief kleintje fotografie. Ze zochten iemand voor een zwangerschapsfotoshoot. En ik dacht ach waarom ook niet. De buikfoto’s heb ik zelf niet gemaakt. En het is toch leuk dat je later kan terugkijken op mooie foto’s van tijdens je zwangerschap.

Maar als je een goede fotograaf hebt wordt het helemaal niet gênant. Ze helpen je helemaal door de shoot heen, er wordt wel gezegd hoe je het beste kunt gaan staan, hoe je moet kijken en wat de beste houding is. Al gauw wordt het dan spontaan en heb je de leukste foto’s! Ook zou je zelf al foto’s op bijvoorbeeld Pinterest kunnen opzoeken van wat jij leuk vindt. Dan heeft de fotograaf ook een beeld van de sfeer die je leuk vindt en kan hier inspiratie uithalen.

Ik ben zelf erg tevreden met de fotos en vind het toch wel erg leuk dat ik dit gedaan heb. Binnenkort wil ik nog een fotoshoot doen samen met mijn man! Toch leuk om bijvoorbeeld een afdruk te hebben of voor in het fotoboek voor later.

Wat voor soort fotoshoot zou jij nog graag een keer willen doen?

De winnaar word dinsdag 8 augustus om 20:00 uur bekend gemaakt.