Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik dus een eigen bloemenwinkel. Dit betekend dus dat ik zelf mijn werkdagen in deel en ik zelf voor een groot deel kan bepalen wat ik op een dag doe. In een bloemenwinkel heb je veel verschillende taken. Maar wat vind ik nu het leukste om te doen?

Er zijn meerdere dingen die ik echt leuk vind om te doen. Ik mag graag op tempo boeketten maken. Ook vind ik het altijd heel erg bijzonder om rouwwerk te maken. Ik vind het bijzonder dat wij het laatste op zo’n dag kunnen verzorgen.

Maar het allerleukste en mooiste vind ik om bruidswerk te maken. Daar kan ik zo enorm van genieten. Van het bespreken, verder uitwerken tot het maken vind ik erg leuk! Het is bijzonder dat jij aan zo’n mooie dag kan meewerken. Ik kan er mijn eigen stijl in kwijt en kan extra verfijnd werken. Iets waar mijn passie ligt.

Hieronder foto’s van een klein deel van verschillend bruiswerk wat ik heb gemaakt.

Op mijn Facebookpagina heb ik nu ook een leuke actie. Je kan dan een bruidsboeket winnen! Hoe leuk is dat!

http://www.facebook.com/bycarlein