Je kent het wel. Rennen en vliegen, van de een naar de andere plek. Je bent met van alles bezig, maar door de drukte besef je niet eens waarmee. Je bent druk in je hoofd, en kan geen rust vinden. Mooie dingen denk je niet bij na. Mooie dingen zie je niet. En dat is jammer! Want je moet door de drukte niet vergeten te genieten. Op dat punt zat ik ook. En dan is het tijd even op de knop stop te drukken en stil te staan.

Tijd om te genieten van mijn gezin. Even te beseffen wat ik heb en wat ik de laatste tijd allemaal heb gedaan. Sterre wordt al weer een jaar, mijn tweede winkel is geopend. Onze trouwdag is geweest. Iets wat we door de drukte niet gevierd hebben. 2 seconden bij stil hebben gestaan en weer door zijn gegaan. Voor Sterre maak ik tijd, dagelijks. Maar tijd voor het gezin samen is minimaal. Brian werkt, ik werk, en daarnaast doen we soms ons eigen ding of doen we ons ding samen voor het werk. Het weekend staat voor ons in het teken om samen te zijn met ons gezin. Maar ik draai er niet om heen dat de zaterdag vaak weg valt. Ja we zijn wel vaak samen, maar samen aan het werk. Hoe doen we dat met Sterre? Die gaat gezellig mee. Voor haar een feest, ze doet niet liever. Maar ken je het dat je het mist op bepaalde manier leuke dingen te doen? Echt los van alles genieten!

Dat hebben wij dit weekend gedaan. Tijd voor elkaar gemaakt. En een weekendje weg geweest. Genieten van de kleine dingen. Van lekker eten tot de gezellig bij de eerste kraampjes van de kerstmarkt in Duitsland. Van de mooiste dieren in de dierentuin, tot de lachbuien die we kregen omdat Sterre niet wou slapen. En dan s’morgens om 7 uur in bad liggen, omdat je dochter toch niet meer weer slapen. En dat is genieten! Voor de volle 200%!