We kennen allemaal dat moment. Je begint op maandag fanatiek! Je bent gemotiveerd om het deze keer wel echt vol te houden! Gezond eten, meer bewegen en afvallen. Je gaat helemaal goed van start. Je begint gelijk met magere kwark en een groot glas water. Je weet het zeker! Deze keer gaat het met echt lukken! Maar dan is daar het weekend weer en kon je de verleiding weer niet weerstaan. Het is toch allemaal mislukt, dus eet ik die zak chips en dat stuk taart er ook nog maar bij op.

Ik beken! Ik heb deze momenten ook! Maar als we zo blijven denken ga jij niet je doelen behalen!

Voor dat ik zwanger was, was het me gelukt goed in shape te komen. Als ik nu foto’s terug kijk zou ik gelijk tekenen voor dat lichaam. Maar waarom was het me toen wel gelukt, en zou het me nu niet lukken? Nou precies! Volhouden! Ook als het even niet zo goed gaat. Pak dan gewoon de draad weer op. Je wordt niet dik van 1 dag ongezond eten, net zogoed dat je niet afvalt van 1 dag gezond eten. Dus grijp die motivatie weer bij elkaar en ga er tegenaan! En denk niet na een slechte maaltijd of cheat het is mislukt. Denk dan: het was lekker, ik heb er van genoten! Maar nu moet ik er weer tegenaan en ga ik knallen!

Je hebt nog even tot de zomer. Dus wacht niet, maar ga aan de slag! En laat iedereen verbazen hoe jij straks straalt in je bikini! Dus dames! Ga ervoor! Want als ik het kan… Kan jij het ook!