19 September 2015 ben ik getrouwd. Iets waar ik nog vaak en denk en op terug kijk.
Wauw wat was deze dag mooi, en wat kan ik hier nog steeds van genieten! Wat zou ik graag deze dag weer mee maken! ( alleen dan zonder de kosten die het met zich mee brengt haha) Ik hoor ook nog vaak van vrienden en familie dat dat echt de mooiste bruiloft was die ze ooit hebben meegemaakt. En zo kijk ik er ook op terug. We hebben een dag mee gemaakt die we niet anders hadden gewild. De dag was echt perfect!

Ook vind ik het zo leuk om foto’s terug te kijken en dan allerlei herinneringen naar boven te halen. Of stiekem even mijn trouwjurk aanpassen en me weer een prinses voelen. Want zo voelde ik me die dag echt! ( al pas ik op dit moment niet in mijn trouwjurk ;))

Op jouw bruiloft draait alles om jullie als stel. Hoe je elkaar het ja-woord geeft, en elkaar alle liefde en trouw belooft. Hoe bijzonder is het als je dat met iemand kan delen. Dat je iemand gevonden hebt die helemaal bij jou past en waar je je hele leven mee wil delen. Iemand die jou aanvult en die jou sterker laat zijn. Iemand met wie je oud kan worden en waar je je sterk door voelt, alsof je de hele wereld aankan.

Over een paar weken zal ik samen met mijn man een gezin hebben. Ons leven zal nog rijker voelen met ons kindje bij ons. Hoe bijzonder is het dat je samen een kindje mag krijgen, en echt een gezin mag vormen. Dat maakt het allemaal nog completer en bijzonderder. Ik ben mijn man heel dankbaar hoe hij voor mij zorgt en er altijd voor mij is. Een relatie is werken van 2 kanten, en je moet elkaar aanvullen. Samen met Brian ben en voel ik dat we een heel sterk team zijn. We vullen elkaar echt aan, en maken elkaar heel gelukkig door te kunnen zijn wie we willen zijn. Elkaar te nemen zoals je bent, en er altijd voor elkaar te zijn.

Probeer ook altijd goed te praten, naar elkaar te luisteren en ga niet in een put zit als het even niet zo ‘lekker’ gaat. Want in elke relatie heb je wel dingen die ‘minder’ leuk zijn. Maar daar kun je samen wat aan doen en werken. Geniet van de mooie en leuke momenten samen en zie het goede in een ander!