Vandaag wil ik jullie laten zien van wie ik het ondernemen heb. Al eerder heb ik jullie in een artikel verteld dat ik mijn vader als groot voorbeeld zie. Vandaag zal ik jullie laten zien dat ik het ondernemen echt van mijn vader heb. Ik heb het echt vanuit huis mee gekregen, en had het al vanaf jongs af aan in me zitten. Wat ik zo mooi vind aan hoe mijn vader het heeft gedaan. Hoe hij het allemaal echt zelf voor elkaar heeft gebokst. Met niets begonnen, en zelf keihard gewerkt om dit allemaal te bereiken. Soms denken mensen dat alles ‘zomaar’ komt aanwaaien, en dat het voor het oprapen ligt. Maar dit is zeker niet waar. Mijn vader maakt enorm lange dagen, werk niet van 9 tot 5 maar eerder van 5 tot 9. Wanneer anderen een vrije dag hebben, werkt hij keihard voor zijn bedrijven. Dit doet hij met passie, en dat vind ik mooi om te zien. Dat betekend niet dat het altijd even leuk is, dat er soms ook tijden zijn dat het moeilijker is. Maar ik heb wel gezien hoe hard je ergens voor werkt, dat dit zich uiteindelijk zal lonen. Vandaag wil ik jullie een filmpje laten zien over een bedrijf wat mijn vader heeft opgezet. De opening was precies in de week wanneer ik bevallen ben. Wat heb ik gebaald en wat was ik verdrietig dat ik er niet bij kon zijn. Jullie kunnen je wel voorstellen na het kijken van dit filmpje hoe trots ik ben op mijn vader! Zo trots kan ik niet in woorden uitleggen. Ik zal zeggen veel plezier met kijken! Helemaal aan het eind van het filmpje zie je mijn vader!