Toen ik net zwanger was, dacht ik dat het onnodig was om zwangerschapskleding te kopen! Hooguit 2 zwangerschapsbroeken en dan zou ik de zwangerschap wel door komen. Maar dit lag toch een beetje anders. Met 8 weken kreeg ik namelijk al echt een buikje. Dit is natuurlijk voor ieder persoon verschillend, maar ik moest er toch echt aan geloven!

Ik dacht altijd dat zwangerschapskleding een beetje saai en stijfjes was. Maar hier heb ik me toch zo enorm in vergist. Wat is er enorm leuke kleding verkrijgbaar. Voor jong en ouder is er van alles te verkrijgen. Dus toch maar wat dingen besteld, en vanaf het moment dat ik het thuis had en het aandeed was ik om! Geen broek wat op je buik drukt. Shirts die de mooie gedeeltes van je zwangerschap benadrukken, en niet net die vetjes die je er gratis bij je zwangerschap bij krijgt. Wat een verschil! Voor diegene die twijfelen aan zwangerschapskleding zou ik zeggen: Probeer het alleen maar eens even uit! je zult zien dat je je veel zelfverzekerder wordt, en dat je rondingen van de zwangerschap veel en veel mooier uit komen! En je kan niet eens echt niet zien dat het echt ‘zwangerschapskleding’ is. Maar het zit zoveel lekkerder! veel comfortabeler!

Ik ben zelf helemaal fan van het merk Noppies. (www.noppies.com)
Noppies heeft een enorme leuke kledinglijn, die ook vooral heel leuk is voor jongeren! Doordat de stoffen allemaal net wat dikker zijn, kleed het bepaalde delen heel mooi af. Ik zelf ben al best wat aankomen in mijn zwangerschap wat soms best onzeker kan maken. Maar in deze kleding voel ik me echt zelfverzekerd en mooi! Hieronder zie je een aantal stijlen van het merk Noppies. Ik mocht van Noppies een aantal artikelen uitzoeken en zoals je ziet kan je alle kanten op! Leuke jurkjes, bloesjes, vesten, broeken etc. Je kan het heel leuk combineren en er echt je eigen draai aangeven.

En doordat er zoveel verschillende stijlen te koop zijn, kun je echt dragen wat je zelf leuk vind! Ik zelf vind dat als je zwanger bent jij je juist net zo leuk mag kleden. Ik voel me er juist goed en zelfverzekerd bij om mijn buikje te showen. Voor je het weet kan het niet meer!

Naast de ‘standaard’ kleding kun je bij zwangerschapskleding ook denken aan zwangerschapslingerie, zwemkleding en bijvoorbeeld sportkleding. Je merkt toch dat dit allemaal net mooier afkleed, en het veel lekkerder zit!

Waar ik ook achter kwam is dat er enorm veel en leuke kleding te koop is voor ‘kort’ na de zwangerschap. Je zult na je bevalling niet gelijk in je oude maatje passen. Hier is natuurlijk wat tijd voor nodig, en daar is ook niets mis mee! Ook zijn er enorm veel leuke voedingsshirts en voedingsjurkjes te koop. Enorm makkelijk als je van plan bent om borstvoeding te geven.

Hieronder een aantal voorbeelden van hoe je zwangerschapskleding kan dragen:


✿Vest Karen van € 79,99 voor € 39,99

http://www.noppies.com/nl-nl/positiekleding/noppies-vest-karen-off-white-70144-c010.html


✿Skinny Jeans Avi € 69,99

https://www.noppies.com/nl-nl/positiekleding/noppies-skinny-jeans-avi-dark-blue-70601-c165.html


✿ Blouse Esmee van € 69,99 voor € 34,99

https://www.noppies.com/nl-nl/positiekleding/noppies-blouse-esmee-midnight-blue-70223-c163.html


✿ Jurk Tara van € 119,99 voor € 71,99

https://www.noppies.com/nl-nl/positiekleding/noppies-dress-tara-black-xs-black-60586-c270.html

✿ Jumpsuit Chloe van € 79,99 voor € 39,99

https://www.noppies.com/nl-nl/positiekleding/noppies-jumpsuit-chloe-midnight-blue-70212-c163.html

Aangezien ik deze kledingitems zo leuk vond dacht ik dat het en leuk idée zou zijn om een ‘Lookbook’ te filmen voor jullie. Zo krijgen jullie een goede indruk van hoe de kleding er uit ziet en hoe de kleding is als je het draagt.

Dit artikel is in samenwerking met https://www.noppies.com/.