Een jaar geleden zat ze nog in mijn buik. Niet wetende wat ons te wachten stond. Een beeld in mijn hoofd, maar geen idee hoe het werkelijk zou zijn en hoe het werkelijk zou lopen. Geen idee hoe ik het zelf allemaal zou ervaren en het zou gaan doen.

Maar wat gaat de tijd snel! Wat is dit jaar voorbij gevlogen. Maar wat was het een mooi jaar! Sterre heeft mijn leven verrijkt in alles! Wanneer ik s’ochtends bij haar bedje sta, en ze me elke ochtend weer lachend aan kijkt. Tot haar eigen willetje die ze nu krijgt. Een willetje die soms best pittig is. Ik geniet ervan! Ik had nooit gedacht dat mijn leven, mijn denken en mijn doen zo zou veranderen met de komst van Sterre. En dan wordt ze alweer bijna 1 jaar!

Een leuke leeftijd wat mij betreft. Een leeftijd dat ze gaat ontdekken. Een leeftijd waarbij ze haar eigen dingen begint te doen. Een leeftijd waarbij ze haar willetje laat zien. Ze kan schateren van het lachen, en zo boos kijken dat ik uiteindelijk schater van het lachen. Ze geniet van samen zijn. Het liefste gaat ze de hele dag met me mee op pad. Van boodschappen doen tot werken in de winkel, Sterre vind het prima! Zolang het natuurlijk niet te lang duurt 😉

Over 2 weken is de dag dat ze 1 jaar wordt. En dat gaan we vieren! Wat is het heerlijk om mama te mogen zijn van dit mooie meisje!