Hieperdepiep hoera! Mijn lieve dochter is 1 jaar oud.  Wat is dit jaar voorbij gevlogen. Via Facebook kreeg ik de herinnering van de geboorte van Sterre, en dan kan ik het me haast niet voorstellen. Maar dat dit jaar zo snel voorbij is gevlogen heeft wel z’n redenen. Want wat heeft Sterre mijn en ons leven verrijkt! Elke dag wordt ze wakker met een lach op haar gezicht. Als ik dan even mijn dag niet heb, tovert zij ook een lach op mijn gezicht. Wat kan ik van haar genieten. Ze maakt enorm grote sprongen, ze begrijpt meer en probeert van alles uit. Geweldig om te zien. Je ziet haar ook duidelijk genieten.

Het liefste gaat ze de hele dag met mij op pad. Van mijn eigen winkel, tot boodschappen doen. Het maakt haar allemaal niets uit, als ze maar op pad is. Ook kan ze goed zelfstandig spelen. Ze weet precies waar haar speelgoed ligt, en kan zich goed vermaken. Of ze heeft de grootste lol met en om ons hondje Bloem. Ook is ze heel erg gek op poppen en knuffels. Ze knuffelt er uitgebreid mee, en laat weten dat die knuffels dan zo lief zijn.

We zijn een weekendje weg geweest om haar verjaardag te vieren. Gezellig naar de dierentuin. Ze is gek op dieren en reageert er ook erg leuk op. Hoe klein ze dan ook zijn, je ziet dat ze genoeg dingen beseffen. Je ziet haar dan ook zichtbaar genieten. En dat laat mij weer stralen. Een heerlijk moment met ons gezin samen.

Wat heeft ze cadeau gekregen? Een vraag die ik veel heb gekregen. Ik zal eerlijk zeggen, we hebben geen grote cadeaus gekocht. Aangezien ze dat allemaal toch niet beseft. Als ze wat nodig heeft, krijgt ze het van ons. Of als we samen in de winkel zijn en ik zie wat leuks voor haar neem ik dat mee. Ze was nog nieuwe flessen en nieuwe slaapzakken nodig, dus deze heb ik dan ook extra aangeschaft. Maar nee geen grote mooie cadeaus. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het lastig vind wat je dan moet kopen. En kopen om een cadeau waar ze niets van snapt vind ik ook zonde. Ze is nog wel toe aan een nieuwe kinderstoel. Aangezien ons tweede kindje op komst is. En Sterre te groot wordt voor de kinderstoel die we nu hebben. We willen kijken naar een trip trap stoel van Stokke, dus misschien dat we die nog voor haar aanschaffen.

Genoten van haar en haar verjaardag. Lekkere taart gegeten en stil gestaan bij het jaar wat zo snel voorbij is gevlogen! Op naar nog vele mooie jaren!