Het is iets heel erg bijzonders als je moeder wordt. Iets waar ik enorm trots op ben en wat ik op allerlei manieren wil laten zien. Ik heb veel gezocht naar een moeder en dochter sieraad wat voor ons beide mooi is. Iets wat tijdloos is en wat lang mooi blijft. Ik kon nergens echt iets vinden wat ik heel mooi vond, of het was meer een ‘standaard’ sieraad. Dan kwam je al snel op een standaard naam armbandje of een armband met kralen. Maar ik wou graag iets wat uniek is.

Ik werd benaderd door Daily inspirations om wat moois uit te zoeken. Toen kwam ik op het idee om via hen mooie moeder dochter armbanden te laten maken. Op deze manier heb ik mijn ‘eigen ontworpen’ moeder dochter armband. De brede armband draag ik. En de dunne armband is voor Sterre. Ze is er nu nog wat te klein voor, maar zodra ze deze kan dragen wil ik deze aan haar geven. Ik heb op de brede armband aan de buitenkant ‘a star is Born’ laten graveren. Aan de binnenkant staat Sterre Annerique Tukkers 31-10-2017. In de armband van Sterre is het juist andersom. Aan de buitenkant staat haar naam, en aan de binnenkant ‘a star is Born’.

  

Ik ben zo onwijs blij met deze armbanden. Het is een armband wat je met veel armbanden kan combineren en enorm persoonlijk. Je kan de armband buigen naar je eigen formaat waardoor je het altijd kan blijven dragen.

 

Via de site https://www.dailyinspirations.nl kan je nog meer sieraden laten personaliseren. Je kan dus alles na eigen wens doen. Ook is het mogelijk bepaalde wensen te bespreken als je het niet op de site kan vinden. En het mooiste is dat het ook nog eens heel betaalbaar is. Je merkt wel dat ik er erg enthousiast over ben!