Benodigdheden:

  • 1 Pak dr Oetker monshoumix
  • 2 pakjes monchou
  • 10 Bastogne koekjes
  • 10 speculaasjes
  • pakje roomboter
  • 2 pakjes opgeklopte slagroom
  • witte chocola
  • pepernoten en chocolade pepernoten (decoratie)
  1. Verkruimel de speculaasjes en de bastognekoekjes helemaal fijn. Ik heb hiervoor een stampotstamper gebruikt, zodat je het zo fijn mogelijk krijgt.
  2. Voeg de bodemmix uit het pakje van dr Oetker aan de Bastogne en speculaasjes toe.
  3. smelt 200 gr boter in een pannetje
  4. voeg dit allen bij elkaar en verdeel dit over de bodem van taartvorm
  5. laat de taartbodem afkoelen
  6. klopt de monchou tot een luchtige massa
  7. voeg 100ml water en de monchoumix toe
  8. klopt dit samen tot een luchtige massa
  9. voeg 1 pakje ongeklopte slagroom toe
  10. verdeel de massa over de taartbodem
  11. klop 1 pakje slagroom met was suiker stijf
  12. verdeel deze over de monchoumix
  13. smelt de witte chocola in een pannetje ( ik zet een pannetje in een pannetje met kokend water)
  14. verdeel de gesmolten chocola over de taart
  15. decoreer de taart af met bijvoorbeeld pepernoten