Krultang Babyliss Pro 180 C338E

Prijs: 36,99

BaByliss Pro 180 Krultang C338E - Krultang

Van mezelf heb ik krullend haar. Maar ook mijn krullen krullen wel eens de verkeerde kant op. Ook vind ik het wel mooi om een slag te creëeren in plaatst van echte krullen. Daarom was ik opzoek naar grove krultang. Daarom kocht ik de Babyliss Pro 180 Krultang C338E. Deze kocht ik via Bol.com. Ik kocht hem s’avonds laat, en had hem de volgende dag al binnen!  Het leek me leuk om deze voor jullie te reviewen. In deze review is niets gesponsord. Het is mijn eigen ervaring die ik graag wil delen.

Van mezelf heb ik makkelijk haar om te krullen. Ik heb dun en licht haar. Hierdoor blijven krullen er ook makkelijk in zitten. Ook zijn de krullen er makkelijk in te zetten.

Deze tang was qua prijs goed te doen. Ik kocht hem in de aanbieding voor €36,99. Het is een tang met een diameter van 3,8cm. Echt een grove krultang dus. De tang ziet er netjes en professioneel uit. Ook is het handig dat er een ijzeren houdertje onder zit waar je hem op kan zetten. De tang heeft een aan en uit knop waar je eerst op moet drukken voordat de tang aan gaat. Dus alleen de stekker in het stopcontact doen is niet voldoende. Ik merk ook dat de tang snel warm wordt.

Voordat ik de tang gebruik, heb ik eerst mijn haar stijl gemaakt. Ook heb ik serum in mijn haar gedaan om mijn haar te beschermen. Toch doet de tang niet helemaal wat ik graag zou willen. Of het aan mijn werkwijze ligt, of doordat de tang te grof is voor mijn haar dat weet ik niet. Maar ik kan mijn haar er niet makkelijk mee krullen. Normaal gesproken krult mijn haar makkelijk en snel, en ben ik met 10 minuten echt wel klaar. helemaal omdat ik dun en weinig haar heb. Dat lukt mij met deze tang niet. Ik heb het meerdere keren geprobeerd. na lang proberen heb ik resultaat, maar het gaat zeker niet zo makkelijk als ik graag zou willen. Dit vind ik jammer, en dat valt me eigenlijk een beetje tegen. Uiteindelijk heb ik resultaat, maar dit kost me wel moeite. Ik weet niet hoe het zou zijn met langer of zwaarder haar, maar dit kan natuurlijk ook beter uitpakken als met mijn haar. Heel erg enthousiast ben ik dus niet. Maar het is ook net wat je van de tang verwacht. Daarom geef ik cijfers op verschillende punten. Deze zijn als volgt:

Cijfer op een schaal van 1 tot 10

Wat: Cijfer
Prijs 8
Design 7
Kwaliteit 6
Gemiddeld 7

Een gemiddelde van een 7. Toch een nette score! Dit komt ook omdat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Ik had zelf iets meer kwaliteit verwacht, maatgoed de tang is natuurlijk ook niet heel erg duur. Ook denk ik dat voor ieder haar wat anders werkt, dus dat je het sowieso zelf even moet uittesten wat het beste voor jou haar werkt.

Zouden jullie graag ergens een review over willen lezen? Dan kan je mailen naar info@carleintukkers.nl