Benodigdheden:

  • bladerdeeg
  • mix voor banketbakkersroom (Dr. Oetker)
  • 250 ml slagroom ongeklopt
  • nougatine nootjes
  • rietsuiker
  • 1 eiwit
  1. Ik heb kant en klare, verse bladerdeeg gebruikt. Snij de bladerdeeg in gelijke vormen. Welke vorm kan je zelf kiezen. Ik heb zelf gekozen voor rechthoeken.
  2. Smeer de bovenkant in met ei wit en strooi er een beetje rietsuiker op.
  3. Bak het gaar in de oven of airfryer. ( 10 min op 190 graden in een voorverwarmde oven)
  4. Voeg slagroom en water aan de banketbakkersmix van Dr. Oetker toe, en mix het tot een stevige, luchtige massa.
  5. Als het bladerdeeg is afgekoeld snij je ze horizontaal doormidden.
  6. Doe tussen beide lagen bladerdeeg banketbakkersroom.
  7. smeer ook wat banketbakkersroom langs de zijkanten en doop deze daarna in de nougatine nootjes.
  8. En dan kun je smullen! Eetsmakelijk!