Ondertussen is het al 8 Oktober. Maar wat betekend deze maand voor mij, en wat gaat deze maand voor mij betekenen en gebeuren?

Oktober is de maand die al goed begon met een babyshower! Zoals jullie hebben kunnen lezen was dit een enorm leuke verassing voor mij. Verder ben ik deze week 36 weken zwanger. Wat dus zou kunnen betekenen dat in Oktober mijn kindje kan geboren worden. Een spannende maar enorm leuke gedachten! Bij het idee begin ik al te stralen.

Oktober staat daarom ook voor mij voor ‘aftellen’. Aangezien mijn lichaam ook wel ‘klaar’ is met het zwanger zijn. Een ritje naar de supermarkt is al een hele onderneming en een heel uitje. Dus dat zegt al genoeg. Ook zijn er steeds meer ‘slapeloze’ nachten, waar mijn man ook niet echt blij van wordt.

Oktober is ook de maand waarin mijn grootste voorbeeld jarig is! Mijn mama is gisteren namelijk 52 geworden! Ze is verrast met een leuke verjaardag en mooie cadeaus! Een topper is ze! Ze kreeg van ‘ons’ (haar kinderen samen) nieuwe schoenen! We hebben haar Adidas superstars gegeven. Ze was er enorm blij mee! Ook werd ze dit jaar weer door mijn papa verrast met mooie rozen! Aan mij altijd de eer om er voor te zorgen! Hoe gaaf 52 rode rozen in een grote vaas. Daar kan ik al van genieten.

Verder heb ik deze maand weinig gepland aangezien we niet weten hoe het allemaal gaat lopen. Het kan zijn dat mijn kindje zich al een deze dagen meld, maar het kan ook zijn dat het kindje denk: Ik kom pas ik November! We zullen zien! Ik ben er in iedergeval klaar voor!

En wat er in oktober verder gaat gebeuren? Ik laat me verassen! Ik maak regelmatig een lekkere stampot, waar ik ook mijn man heel blij mee maak! Ik zet s’avonds lekker de kaarsjes aan, en kruip s’avonds lekker met een huispak onder mijn dekentje. Want ondanks dat het sneller donker is, is het toch ook altijd wel weer gezellig en geeft het een leuke sfeer!

Wat vinden jullie van deze herfstmaand?