Even een ander soort artikel. De mensen die mij goed kennen zullen weten dat een van mijn hobby’s zingen is. Niet iets wat ik echt heel goed kan, maar wat ik gewoon heel leuk vind om te doen. Onder de douche, thuis, op de fiets, en af en toe raap ik de moet bij elkaar om voor iemand te zingen. In de kerk met een koor of bandje. Of voor een speciale gelegenheid. Zo heb ik op de bruiloft van mijn beste vriendin voor haar gezongen. Ook heb ik op mijn eigen bruiloft gezongen. Dit had ik voor de tijd niet ingepland maar op het laatste moment op mijn dag nog besloten. Mijn vader en moeder waren druk geweest met een verhaal over mij.Toen dacht ik, ik moet toch iets terug doen. Dus totaal onverwacht heb ik gezegd: ik heb eerst een verassing voor jullie. Ik heb toen het nummer mag ik dan bij jou van Claudia de Breij gezongen. Ze vonden het geweldig. En iets wat ik toch wel spannend vind heb ik hieronder het nummer toegevoegd van het opgenomen nummer mag ik dan bij jou!