Zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen, hebben wij een nieuw interieur. We hebben nieuwe meubels, waaronder kasten, tafel(tjes), een nieuw bankstel, kortom een heel nieuw interieur. Hoe dit er allemaal uit ziet laat ik jullie later in een artikel lezen. Wel laat ik jullie in dit artikel zien  wat mijn favoriete decoratie in huis is.

We hebben een industriële style in huis. De basis is zwart en houtkleur. Ik vind het altijd leuk om het huis gezellig te maken. Dit heb ik gedaan doormiddel van gouden decoraties. Ook zie je de kleur mintgroen terug in mijn interieur.

Deze schaal verander ik regelmatig. Ik zet er andere plantjes, kaarsen of snijbloemen op. Deze combinatie komt uit mijn eigen winkel. Www.bycarlein.nl

Stolpen zijn weer helemaal hip! Ook ik ben er fan van. Je kan er telkens wat anders onder doen. De stolpen komen van de Ikea. De potjes met cactussen uit mijn eigen winkel www.bycarlein.nl

Hoe gaaf is deze eyecatcher! Geweldig he! Het past helemaal in mijn intereur!

Omdat wij heel veel zon in ons huis hebben. Heb ik gekozen voor deze makkelijke Bonsai, en deze geweldig mooie cactus! Ook beide uit mijn eigen winkel www.bycarlein.n

Dit lampje geeft helemaal sfeer in huis. Deze is gekocht bij de kwantum.

Mijn man vind de schutbol wel kerstig. Maar ik vind hem zo leuk. Daarom staat de schutbol het hele jaar bij mij in huis.

Dezelfde schaal als op mijn kleine tafeltjes. Alleen gebruik ik deze als fruitschaal. Voor nog meer sfeer een extra bloemetje toegevoegd!