Het jaar is voorbij! Zoals jullie al eerder in een artikel hebben kunnen lezen was het voor mij een bijzonder jaar. Een jaar om nooit te vergeten. Juist omdat ik dit zo enorm mooi jaar vond zou ik dit later graag met mijn dochter willen delen. Hoe mijn dochter mij zo enorm verrijkt heeft en gelukkiger heeft gemaakt. Daarom heb ik een fotoboek samengesteld via https://www.fotofabriek.nl/met foto’s van Brian en mij, van de zwangerschap, de bevalling en van de kraamweek. Heel vaak wil ik graag een fotoboek maken, maar komt het er nooit van. De foto’s worden dan niet ingeplakt en blijven ergens zweven. Heel erg jammer want ik vind het zelf ook enorm leuk om foto’s van mij als baby terug te zien. Daarom heb ik dit boek toch gemaakt. Via deze site: https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/kun je heel gemakkelijk een boek samen stellen. Je hoeft alleen maar even de foto’s te uploaden en zelf uit te zoeken hoeveel foto’s je bijvoorbeeld op een pagina wilt. Ik ben zelf niet zo technisch met computers, dus als het mij lukt. lukt het iedereen!

Ik heb ook Brian’s fotoboek opgezocht. Want hoe leuk is het om dat te vergelijken. En wat vinden jullie? Lijkt Sterre op Brian of op mij? Zelf vind ik als je Sterre vergelijkt met hoe we nu zijn ze het meest op Brian lijkt. Maar als je alle babyfoto’s naast elkaar legt vind ik dat ze echt een combinatie is van ons beide.