Ja het is zover! Of nouja, het is bijna zover! Nu heb je waarschijnlijk uit nieuwsgierigheid geklikt, en dacht je als eerste te lezen dat de bevalling begonnen was. Sorry ik moet je teleurstellen. Vrijdag ben ik 39 weken zwanger. Het eind van de zwangerschap is dus in zicht, en kunnen we gaan aftellen. Van mij mag het wel gebeuren. Met wat voorweeën vraag je jezelf vaker of het zal gaan doorzetten. Maar helaas dit heeft het nog niet gedaan. Aan de andere kant: hoe langer het kindje in de buik, hoe beter voor het kindje. En aangezien ik het opzich nog wel kan volhouden mag ik niet klagen. Maar je merkt wel dat hoe verder je richting de 40 weken komt, hoe lastiger het allemaal gaat. Geen vervelende kwalen, maar lastige probleempjes. Van dikke voeten, tot een in de weg zittende buik waardoor jezelf je schoenen niet meer aan krijgt. Daarnaast staat mijn buik zo op spanning dat er helaas ook meer groeistriemen bij zijn gekomen. Niet erg hoor! Dat hoort er nu eenmaal bij, en hebben we er voor over. Ik merk door het smeren van olie de huid het wel beter aan kan, en het wat ‘zachter’ aan voelt. Na de geboorte van Sterre waren de striemen nog wel zichtbaar, maar vond ik het zelf niet storend. Ik denk dat dit wel weer bij trekt. Ik blijf het bijzonder vinden hoe het allemaal kan! Mensen die niet in wonderen geloven, denken niet na over hoe een kindje ontstaat. Hoe een kindje in de buik groeit en ga zo maar door! Zeker het grootste wonder wat er is!

Maargoed, even weer terug op het onderwerp. Ik zit nog rustig op de bank, het is allemaal nog rustig. En we wachten af tot moment daar is! Mocht het zover zijn, horen jullie het vast snel!