Eerder hebben jullie al een artikel kunnen lezen over hoe ik mijn huis decoreerde in herfstsferen. Nu was het tijd om mijn huis te veranderen in kerstsferen! Inclusief mooie grote kerstboom. Ook heb ik het een en ander in huis aangepast.

wel heb ik de kerstsferen aangepast aan de kleuren in huis. Dus alles in mint groen/blauw met goud.

Mijn kerstboom heeft ook mint groen, blauwe, champange, rosé goud en gouden kerstballen. Zelf vind ik het mooi om een volle boom te hebben. Ik heb gewone kerstballen, maar ook speciale hangers en bijzondere kerstballen. Op deze manier blijf je naar de boom kijken en elke keer zie je weer nieuwe dingen. Zelf ben ik ook gek op glitter en dit heb ik ook toegepast.

Zelf vind ik het erg gezellig kerstverlichting en kaarsjes aan te hebben tijdens de donkere dagen en avonden. Dit geeft gelijk een sfeer in huis en maakt het extra gezellig. Dit kan ook prima met lampjes op batterijen.

Het maakt niet uit welke kleur je leuk vind, waar je van houd. Tijdens kerst kan je helemaal uitpakken. Je kan het precies doen zoals jezelf leuk vind, niets is te gek! Houd je er van het wat rustiger te houden of wil je liever alles helemaal bont. Doe het zoals jezelf wil want niets is verkeerd. En vooral belangrijk: Geniet van de gezellige dagen met een gezellig sfeertje!