Ondertussen ben ik 38 weken zwanger, en is de kerst achter de rug. Er stonden veel leuke artikelen klaar om gepost te worden, maar het lukte me gewoon even niet! Een moment rust, een moment geen berichten online. Maar dat was niet zo in mijn dagelijkse leven. Door de drukte van kerst, zwangerschap en de zorg voor mijn dochter was even niet te combineren met mijn blog. Ik wil leuke berichten posten, waar ik achter sta. En dat was op dit moment gewoon even niet zo. Regelmatig blog ik over mijn zaak, het moederschap en hoe ik dit combineer. Op dit moment was het allemaal wat lastiger combineren. Ik klaag niet hoor, soms is het gewoon even niet anders en maak je daarin keuze’s. Daarom heb ik de keuze gemaakt om me even wat stiller te houden op de blog. Positief bloggen daar houd ik van! Maar ook ik heb momenten dat het allemaal gewoon even niet lukt. Het leven is niet perfect.

Maar ik mis het bloggen! Ondertussen ben ik dus 38 weken zwanger en heb ik verplicht rust! En dat heeft me aan het denken gezet. Er komen hele leuke artikelen online! Daarnaast ook nieuwe categorieën op mijn blog.

Dus ik zou zeggen houd alles goed in de gaten, want we beginnen het jaar met heel veel leuke nieuwe artikelen. Ik wens jullie allemaal een hele goede jaarwisseling toe en een goed begin van 2019! Geniet ervan!