Het begin is er! Afgelopen donderdag heb ik de sleutel mogen ontvangen van het pand waar mijn tweede winkel in komt. Er staat ons weer een klus te wachten, maar we gaan er weer iets heel moois van maken!

Gisteren zijn we al hard aan de slag gegaan. De muren hebben allemaal verschillende kleuren. Hele felle kleuren! Oranje, rood, geel en groen. En tja waar begin je dan! Een flinke klus, maar ook een klus waar je eer van je werk hebt! Geweldig om nu al het resultaat te zien.

We hebben 2,5 weken de tijd om de winkel helemaal klaar te maken. Het is enorm hard doorwerken, maar zeker mogelijk. Ik doe dit allemaal samen met Brian. Brian heeft een fulltime baan, dus hij doet dit allemaal na z’n werk. Ik probeer zo goed mogelijk te plannen, en doe dit ook naast het werk van de andere winkel. Dit gaat namelijk ook allemaal door!

Ik houd jullie op de hoogte over wat we allemaal gaan doen! En natuurlijk het resultaat!