Nu ik zelf meer in mijn huis zit, had ik zin om mijn huisje te veranderen. Een lekkere schoonmaakbeurt, en nieuwe aankleding. Dit heb ik gedaan doormiddel van kleine aanpassingen in mijn interieur. In dit artikel laat ik jullie dus ook zien hoe je een totale nieuwe sfeer creëert in huis met een paar kleine veranderingen. Vaak heb je thuis nog leuke dingen staan die je kan gebruiken. Ik zelf heb wat nieuwe potten en decoratie aangeschaft, maar ook decoratie gebruikt die al in mijn interieur stond.

We waren thuis toe aan een nieuw tafeltje. Omdat we wat meer ruimte wouden creëren in onze kamer, hebben we gekozen voor losse tafeltjes. Je kan op deze manier makkelijk een tafeltje weg zetten. Maar dit geeft ook een leuke sfeer in de huiskamer. Zelf was de basis van mijn interieur zwart met mint groen. Hier heb ik nu goud aan toegevoegd. Normaal is dit niet een kleur wat ik snel zou kiezen, maar het maakt je huis gelijk wat ‘warmer’ en sfeervoller. Ook past goud prima bij mint groen en zwart. Je kan er eigenlijk elke kleur aan toevoegen wat je zelf leuk vind.

 

Verder heb ik het goud terug laten komen in waxine glaasjes, cottonballen en kaarsen. Door de kaarsjes, en lampjes creëer je een gezellig sfeertje als het buiten wat donkerder is.  De cottonballen heb ik ook tussen een ‘grijze’ varen gelegd. dit geeft net een andere touch aan je plant.

  

potten, amaryllisbol, glaasjes en planten –> mijn eigen winkel www.bycarlein.nl / kaarsen, cottonbollen –> Xenos 

Omdat ik op het punt sta om te bevallen, heb ik gekozen voor makkelijke planten in huis. De cactus is nog steeds helemaal in, en deze heb ik ook terug laten komen in mijn interieur. Ook is de amaryllisbol weer te koop, en deze bolbloem is weer helemaal hip! Heel leuk om zo op een schaal te leggen, ze kunnen namelijk bloeien zonder potgrond of water, doordat de voeding al in de bol zelf is. ( tip: je kan de amaryllisbol ook leuk pimpen met lintjes en kraaltjes erom heen)

Daarnaast heb ik de sfeer een beetje door laten lopen naar de gang. We wonen boven mijn winkel, en als je de trap op komt kom je op de gang terecht. Hier hebben we een kastje staan, en om gelijk een huiselijke sfeer te creëren heb ik hier ook wat decoratie aan toegevoegd. En met een knipoog naar de kerst, glitter en het jeugsentiment kon ik de schutbol met hertjes niet laten staan toen ik er tegenaan liep!

  

potten, waxine glaasjes planten –> mijn eigen winkel: www.bycarlein.nl / schutbol –> Hema 

Ik vind het zelf heel gezellig. S’avonds gaan de kaarsjes en lampjes aan. Een heerlijk sfeertje! Kun jij ook zo genieten van een gezellige sfeer in huis?