De nieuwe winkel is nu twee weken geopend. Hoe gaat het? Hoe bevalt het? Dat zal ik jullie vertellen.

Allereerst heb ik een geweldige opening gehad. Familie, vrienden en ondernemers stonden allemaal voor de winkel om bij de opening te zijn. Geweldig om te zien wat iedereen er van vind. De enthousiasme geeft me motivatie en een goed gevoel! Ik ben ook enorm vervend met heel veel leuke cadeaus! Deze mooie bos rozen stond op de toonbank zonder dat ik wist dat het voor mij was. Naast de opening was het ook onze trouwdag. Daarvoor kreeg ik deze mooie bos van Brian

Daarnaast is het openingsweekend voor klanten lekker druk geweest. Wat was iedereen enthousiast. De klanten zijn blij met de bloemenwinkel, en enthousiast over ons bloemwerk en ons aanbod. En daar doe je het voor!

Ik heb zelf weer rust en regelmaat gevonden in het werk. Waar je eerst van s’ochtends tot midden in de nacht werk, heb ik nu weer de regelmaat en ritme die ik hoor te hebben. Twee winkels is natuurlijk heel wat anders dan alleen de winkel in Gramsbergen. Daardoor moet ik mijn tijd wel anders indelen. Maar dit gaat nu goed! Nu heb ik ook goede hulp van mijn man, waar ik erg blij mee ben. Daarnaast heb ik ook zo het ritme gevonden waarbij ik ook weer meer tijd met Sterre heb. En daar optimaal van kan genieten!

Ik kan niet anders dan positief zijn! Natuurlijk zijn er dingen die soms wat minder leuk zijn, of is het wel eens pittig. Maar dat kan niet op tegen het trotse gevoel wat ik bij beide winkels heb. En dat ook nog eens kunnen combinatie met mijn privé leven. Dan kan ik niet anders dan genieten!