De laatste maanden van het jaar gaan in. We zijn over de helft van Oktober en voor we het weten is het November, en komt de feestmaand December erachteraan. Voor we het weten is het jaar weer om. Deze maanden vind ik zelf enorm leuk! En deze maanden gaan enorm bijzonder worden!

De winkel

In mijn bloemenwinkel zijn dit hele mooie, leuke en goede maanden. Naast mijn bloemen, planten etc. verkoop ik ook leuke cadeautjes voor Sinterklaas, en meestal is iedereen toch vrolijk. Je ziet kinderen genieten van Sinterklaas en de dagen zoals kerst. Wij zijn nu al vollop bezig met de voorbereidingen van kerst. En wat vind ik dat leuk! Hoe gezellig al die kaarsjes, lampjes en gezelligheid. En voor diegene die me kennen, ik ben gek op glitters! Het liefst glittert alles de hele dat door! Ik de winkel verkopen we ook kerstbomen. Het brengt allemaal een leuke gezellige sfeer met zich mee, en dit kun je ook merken aan de sfeer in de winkel en het humeur van de klanten. Als de kerstwinkel klaar is zal ik jullie op de hoogte brengen met leuke sfeerbeelden van de winkel.

Persoonlijk

Zelf zou ik de kerstboom nu al in huis zetten, met een en al glitter en lampjes! Genieten! Maar dit jaar zullen we nog meer genieten. Dan vieren we Sinterklaas en kerst als een gezin! We zijn dan niet meer met z’n 2en maar met z’n 3en. En dat geeft toch een andere betekenis! Ik kijk er zo enorm naar uit! Dit jaar zullen we als gezin het jaar afsluiten. Hoe bijzonder is dat. Een enorm grote betekenis wat mij als mens zo gelukkig maakt! Ja die laatste maanden gaan heel anders worden. Maar ik weet zeker dat het hele mooie maanden gaan worden! Met sfeer, gezelligheid en heel veel liefde!

Wat betekenen de laatste maanden van het jaar voor jou? Vind jij deze maanden gezellig?