Benodigdheden:
Dr. Oetker brownie mix
Dr. Oetker muffin mix
Dr. Oetker banketbakkersroom (2x)
250 ml slagroom
175 gr margarine of boter
Dessert saus (eigen keuze)
Chocolade (eigen keuze)

3 beslag kommen
Mixer
2 bakvormen (hetzelfde formaat)

Ik heb deze taart zelf bedacht. Je kan er dus zelf een eigen draai aan geven. Vind jij bepaalde dingen niet lekker, kies dan voor iets anders. Ook heb ik voor de kant en klare pakketten gekozen maar je kan het dus ook helemaal zelf maken. 1. Doe bakpapier in de bakvorm, en vet de zijkanten in.
2. Ik ben begonnen met de bodem. Hiervoor heb ik de Dr. Oetker brownie mix gebruikt. Erg makkelijk te maken! Je voegt 50 gr. Boter of margarine en 100 ml water toe. Dit mix je tot 1 geheel en giet je in de bakvorm.
Dit bak je circa 40 min. Op 180 graden.

Houd de bodem goed in de gaten. Doordat hij wat dunner is, kan hij eerder gaar zijn. Laat de taart daarna goed afkoelen.

3. Doe daarna hetzelfde met de muffins mix.
Voeg 125 gr boter, 2 eieren en 50 ml water toe aan de muffinmix en mix dit tot een geheel. Giet dit weer op dezelfde manier in de andere bakvorm. Bak dit 15 min. Op 200 graden. Houd de taart weer goed in de gaten, doordat de bodem dunner is kan hij wat eerder gaar zijn.

Laat deze taart ook goed afkoelen.

4. Maak daarna de banketbakkers room. Ik gebruik voor de taart 2 lagen. Dus ook 2 zakjes van de banketbakkersmix. Maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om 1 laag banketbakkersroom te doen en 1 laag slagroom.

Ik heb dus aan de 2 zakjes banketbakkersmix 250ml water toegevoegd. Ook voeg 150 ik wat water toe. Mix dit tot 1 geheel. Mocht de mix wat te klonterig zijn kan je wat extra water toevoegen. Maar let op dat het niet te dun wordt. Het moet een stevig geheel zijn.

5. Als de brownie en de muffinbodem goed is afgekoeld kan je verder. Doe een laag banketbakkersroom op de brownie mix. Hierna kan je als extra optie wat desertsaus toevoegen ( je kan bijvoorbeeld kiezen tussen chocola, aardbei, karamel etc) ik heb zelf voor karamel gekozen.
6. Haal daarna de muffin uit de bakvorm. Pas op dat hij niet breekt, en leg deze boven op de laag banketbakkersroom.
7. Doe daarna de rest van de banketbakkersroom bovenop de laag muffins. 8. En dan als laatste: decoreren! Je kan hier je eigen gekozen chocolade, snoep of fruit uitkiezen!
9. En dan lekker genieten van deze calorierijke taart! Eetsmakelijk!