Een van de mooiste dingen om te doen in de zaak vind ik toch wel bruidswerk maken. Ik vind het huwelijk sowieso iets heel moois. Voor mij was het de mooiste dag van mijn leven, en ik vind het daarom ook extra leuk en bijzonder dat ik kan bijdragen aan iemands bruiloft.

Dit trouwseizoen heb ik al regelmatig bruidswerk mogen maken, ook staan er nog mooie bruidswerken op de planning. Iets waar ik echt naar uit kijk om het te maken.als iemand bij me in de winkel komt om bruidswerk te bespreken zijn de klanten al helemaal bezig met het regelen van de bruiloft. De meeste klanten weten wat ze willen, maar ook als mensen het niet weten komen we altijd tot een mooi resultaat. Tegenwoordig zijn de vintages bruiloften helemaal in en wordt daar het bruidswerk ook regelmatig op aangepast. Ook worden er steeds meer afbeeldingen gezocht op bijv. Pinterest of gewoon via google. Ik vind het altijd extra leuk als klanten speciale wensen hebben en we hierin mee kunnen denken.

  

Toen ik zelf ging trouwen wou ik graag wat speciaals met het bruidswerk. Ik weet dat ook veel mensen een verwachting van me hadden, en dan wil je toch nog even extra uitpakken. Je kan het helemaal doen zoals je zelf wil en kan hier ook flink mee uit pakken. Zo had ik ruim 80 corsages (waarvan de ouders en broertjes en zusjes een speciale corsage kregen) , bruidsboeket, bruidegomscorsage, 2 auto stukken, locatie aankleding waar het ja woord werd gegeven (waarvan 2 grote stukken van 2 meter hoog) feestlocatie aankleding. En ga zo maar door. Aan bloemen kwam in ieder geval niet te kort! Het was ook helemaal de uitstraling die ik zelf wou. We hadden als thema Pink gedaan. Dus vanzelfsprekend was mijn bloemwerk ook in de roze tinten. Als ik de foto’s terug krijg denk ik nog steeds: WAUW! Ook heb ik foto’s in de winkel hangen, omdat ik regelmatig de vraag van klanten krijg: wat voor bruidswerk had je nu zelf.

  

Als je zelf gaat trouwen vraag je je misschien af wat je allemaal kan doen aan bloemen. Je kan bijvoorbeeld alleen een bruidsboeket nemen, maar je kan ook flink uitpakken. Dit ligt natuurlijk ook aan je eigen prioriteiten en je eigen budget. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bruidsboeket
  • Autostuk
  • Corsages
  • Locatie aankleding
  • Kerkaankleding
  • Bruidsmeisjes (haarbandje, boeketje, corsage)
  • Trouwbedankjes

  

En zo kan je nog veel meer bedenken om jouw bruiloft van bloemen te voorzien. Wat vooral belangrijk is dat je doet wat jij mooi vindt, en waarvan jij op je dag kan genieten! Zou jij graag je bruidswerk door mij gemaakt willen hebben, of willen weten wat de mogelijkheden zijn, dan kan je altijd contact op nemen! www.bycarlein.nl vind je nog meer voorbeelden en informatie. Ook plaatsen we regelmatig foto’s van bruidswerk op de Facebookpagina! www.facebook.com/bycarlein