Het is alweer een week geleden dat ik totaal verrast werd! Mijn zusje had een tijdje terug gezegd dat ze geen babyshower zou organiseren, en van de rest van de vriendinnen verwachte ik ook totaal niets. Het is denk ik ook wel iets van nu ‘een babyshower’ Ondertussen ben ik 36 weken zwanger, dus als ik een babyshower zou krijgen zou dat al wel gebeurd zijn. Dat dacht ik dus. Mijn ouders waren een weekend weg en we zouden zaterdag avond mijn broertje ophalen, omdat hij bij ons zou blijven slapen. Voordat we weg gingen zei Brian tegen mij. Trek maar wel even ‘gewone’ kleding aan. Ik had net besloten dat ik ook wel in mijn pyjama mijn broertje kon ophalen. Verbaast keek ik hem aan wat hij in de planning had. Hij zei ja we gaan straks misschien nog weg. In een grapje zei ik lacherig ‘ga je nu na 6 jaar romantisch doen?’ Ik dacht we zullen wel naar de bios o.i.d. gaan, maar verwachte eigenlijk nog steeds niets bijzonders.

Eenmaal bij mijn ouders thuis aangekomen zei mijn broer tegen me, de rest is aan de andere kant van het huis, haal ze maar even op. (Hier hebben we een soort 2e woonruimte) niets geks, aangezien we daar wel vaker zitten. Dus ook toen had ik echt nog helemaal niets door. Eenmaal toen ik de deur open deed en iedereen Surprise riep voel pas het kwartje! Een Babyshower!! Wat enorm leuk! Ik was helemaal in shock, en begreep er maar niets van dat ik gewoon helemaal niets door heb gehad. Normaal gesproken merk je wel dat er ‘iets’ geregeld wordt, maar ik heb echt totaal helemaal niets doorgehad! Ik stond dan ook echt even met de mond vol tanden. Hoe, wat, waar kon dit! Maar wat enorm leuk dat deze lieve meiden dit allemaal voor mij hebben geregeld!

Ze hadden allemaal lekkere dingen gemaakt en gehaald. We hebben spelletjes gedaan en heb enorm leuke cadeautjes gekregen! Wauw wat heeft deze avond me goed gedaan! Ik zat er op dat moment ook best eventjes doorheen. Dus het kwam precies op het goede moment! Ik ben iedereen enorm dankbaar die zo hun best hebben gedaan! Ik echt we echt enorm van genoten!