Je staat er misschien wel te weinig bij stil, de dingen die jou echt gelukkig maken. Wat maakt jou echt gelukkig? Hier de dingen die mij heel gelukkig maken.

1. Elke ochtend de lach op het gezicht van mijn dochter. Het is echt bijzonder als ze met een ochtendhumeur wakker wordt. Zodra ik haar slaapkamerdeur open doe, kijken er twee stralende oogjes en een grote lach me aan.

2. Eten! En als je het dan over mijn lieveling eten hebt is het wel pannenkoeken! Je kunt me er snachts voor wakker maken.

3. Mijn bed! Ik ben niet iemand die de hele dag in haar bed zal liggen. Dat vind ik zonde van mijn dag. Maar ik kan toch wel intens genieten als ik s’avonds moe maar voldaan in mijn bed lig.

4. Sale! Ja ik houd van opruiming! Wie wil er nou niet zoveel mogelijke leuke dingen shoppen voor een zo laag mogelijke prijs.

5.Mijn werk. En dan vooral als het allemaal goed op orde is. Mijn beide winkels er strak bij staan. Ja dat maakt mij toch echt wel gelukkig!

6. Uitdagingen. Ik denk dat ik zonder uitdagingen niet gelukkig ben. Ik haal het liefste zoveel mogelijk uit mijn leven. Het geeft me voldoening en maakt me uiteindelijk gelukkig. Die uitdagingen stel ik mezelf.

7. Kerst! ja ik ben zo’n persoon die het liefste zo vroeg mogelijk de kerstboom op zet. En dan s’avonds de kaarsjes en lampjes aan. Het maakt het gewoon allemaal net wat gezelliger!

8. Cadeautjes! Wie wordt daar nu niet gelukkig van!

9. Een dag helemaal niets doen! Je kent het wel. je doet niet anders dan rennen en vliegen. De hele week ben je druk met werk, huishouden en zorgen dat alles op orde is. Hoe heerlijk is het dan dat je een dag helemaal niets hoeft! je trainingsbroek aan, je haar in een knot en met een grote kop thee en een serie op de bank!

10. En als laatste maar misschien wel de belangrijkste. Mijn gezin en mijn familie! De belangrijkste personen in mijn leven maken mij het aller gelukkigste. En dan vooral als zei ook gelukkig zijn.